Werk uw software bij

UDF VOLUME READER 7.1.0.95

Deze download is voor gebruikers die geen exemplaar hebben van Easy CD Creator of Easy Media Creator en die alleen schijven willen lezen die in UDF zijn geschreven.

UDF Reader wordt al meegeleverd bij Roxio Easy CD Creator of Easy Media Creator en met de toepassing geïnstalleerd. U heeft dit bestand dan ook niet nodig als u al een versie van het programma heeft. Met deze update kunnen bepaalde MultiRead cd-romstations met UDF geformatteerde CD-RW-schijven lezen (zoals schijven die zijn geschreven met DirectCD of Drag-to-Disc) op Windows 98 en 98 SE, Windows ME en Windows 2000/XP. Na installatie hoeft u geen speciale stappen te ondernemen voor het activeren van UDF Reader. Het is voortdurend actief op de achtergrond en detecteert het wanneer u een UDF-schijf koppelt. Dit is een gratis download ten behoeve van gebruikers die geen eigenaar zijn van Roxio-software. Voor deze software wordt echter geen ondersteuning geboden.

Downloaden