Toast 9 Titanium bijwerken naar versie 9.0.7a

Hiermee worden alle eerdere versies van Toast 9 Titanium bijgewerkt naar 9.0.7a. Deze update bevat alle eerdere updates voor versie 9.

Klik hier om de updategeschiedenis van Toast 9-software weer te geven.

Met deze update worden geen versies van Toast 7 of Toast 8 bijgewerkt.

Belangrijk:

Controleer of u deze update nodig heeft voordat u dit bestand downloadt. Selecteer About (Info) in het menu van Toast Titanium. Als uw versie al 9.0.7a of hoger is, hoeft u deze update niet te downloaden.

Downloaden - 217 MB

Opmerking: als u een foutbericht ontvangt dat aanduidt dat u niet voldoende rechten heeft" bij het installeren van de update, moet u handmatig de naam wijzigen van de eerdere installatie van Toast 9 of moet u deze verwijderen via de map met toepassingen.