MyDVD 10 Premier bijwerken - met Windows 7 compatibele versie

Alleen voor gebruikers van een bestaande, met Windows 7 compatibele versie van MyDVD 10 Premier.

Downloaden (16068 kB)

Wanneer de patch is gedownload, pakt u deze uit op het bureaublad. Zorg ervoor dat MyDVD niet actief is en dubbelklik op het bestand roxiomydvd10sp1.exe om dit te installeren. Start uw computer opnieuw op nadat dit is voltooid.

MyDVD 10 Video Lab 10 bijwerken - met Windows 7 compatibele versie

Alleen voor gebruikers van een bestaande, met Windows 7 compatibele versie van MyDVD Video Lab 10.

Downloaden (16068 kB)

Wanneer de patch is gedownload, pakt u deze uit op het bureaublad. Zorg ervoor dat MyDVD niet actief is en dubbelklik op het bestand roxiomydvd10sp1.exe om dit te installeren. Start uw computer opnieuw op nadat dit is voltooid.

MyDVD 10.1 Premier (Build: 111B34A, MYP) bijwerken

Met de volgende download wordt MyDVD 10 Premier bijgewerkt voor compatibiliteit met Windows 7, voor versies die niet als compatibel met Windows 7 worden aangeduid op de doos van het product of bij aankoop in de Roxio eStore.  Met deze update worden geen andere Roxio-producten compatibel gemaakt met Windows 7 en worden geen nieuwe functies toegevoegd aan MyDVD 10 Premier. Klanten die al eigenaar zijn van een met Windows 7 compatibele versie van MyDVD 10 Premier hoeven deze update NIET te downloaden.

Deze update/download biedt geen nieuwe functies.

Lees het volgende vóór het downloaden:

Toepassing: RoxioMyDVDPremier10.1_FA30AZS0MYP.exe (712 MB) - downloaden

Inhoud: EMC10Content_3826AZS0SQA.exe (764 MB) - downloaden

Versies die compatibel zijn met Windows 7

U heeft een met Windows 7 compatibele versie van ons product als: