Easy DVD Copy 4 Premier bijwerken - servicepack 1

Alleen voor gebruikers van een bestaande, met Windows 7 compatibele versie van Easy DVD Copy 4 Premier.

Servicepack 1 downloaden(16068 kB)

Nadat u de patch heeft gedownload, pakt u deze uit op uw bureaublad. Zorg ervoor dat DVD Copy niet actief is en dubbelklik op het bestand roxioezdvdcopysp1.exe om dit te installeren. Start uw computer opnieuw op nadat dit is voltooid.

Versies die compatibel zijn met Windows 7

U heeft een met Windows 7 compatibele versie van ons product als: