Update Creator 2010 - servicepack 2

Alleen voor bestaande Creator 2010-gebruikers.

Wat Servicepack 2 voor Creator 2010 doet:

Servicepack 2 voor Creator 2010 downloaden (18,7 MB).

Nadat u de patch heeft gedownload, pakt u deze uit op uw bureaublad. Zorg ervoor dat Creator 2010 niet actief is en dubbelklik op het bestand roxiocreator2010sp2.exe  om dit te installeren. Start uw computer opnieuw op nadat dit is voltooid.

Creator 2010 bijwerken – patch voor het vastleggen van webvideo

Alleen voor bestaande Creator 2010-gebruikers.

Wat de patch voor het vastleggen van webvideo voor Creator 2010 doet:

De patch voor het vastleggen van webvideo van Creator 2010 downloaden (653 kB).

Wanneer de patch is gedownload, pakt u deze uit op het bureaublad. Zorg ervoor dat Creator 2010 niet actief is en dubbelklik op het bestand roxiocreator2010mayupdate.exe om dit te installeren. Start uw computer opnieuw op nadat dit is voltooid.

Versiegeschiedenis voor Creator 2010

Servicepack 1