Kontakta Roxio

Teknisk support

Det finns ett antal olika verktyg du kan använda, t.ex. skicka in en webbanmälan, Roxann, kunskapsbasen och olika självstudier. Du kan hitta dem på våra supportsidor. Du kan även chatta med en verklig person, vårt ombud, och ta en titt på vår kontaktinformation. Om din programvara medföljde din cd-brännare eller dator är det den ursprungliga tillverkaren av utrustningen (OEM-tillverkaren) som du ska kontakta, och de ska då tillhandahålla kostnadsfri support för din basversion av Roxio-programvaran.

Kundtjänst

Här kan du få hjälp med rabatter, produktregistrering och allmänna icke-tekniska frågor. Du kan skicka in en webbanmälan genom att besöka avsnittet för självhjälp på vår webbplats, eller också kan du kontakta kundtjänst på 1 866 280 7694 måndag till fredag från 9 till 18 Eastern Standard Time, stängt under Roxios helgdagar.

Försäljningsinfo

Har du en fråga om vår programvara innan du slår till och köper den? Vill du köpa från oss via telefon? Våra säljare vill gärna hjälpa till, du kan skicka en webbanmälan genom att besöka avsnittet för självhjälp eller ringa 1-866-280-7694 måndag till fredag, 9 till 18 EST - utom när Roxio har helgstängt.

Frågor om registrering

Registrering krävs för att få onlinesupport. Om du inte kan registrera programvaran, skicka ett e-postmeddelande till registration@sonic.com. Kom ihåg att ange ditt fullständiga namn och din e-postadress.

Frågor om rabatter

Rabattformulär som publiceras på Roxio.com eller Sonic.com gäller för inköp gjorda direkt från Roxio eller Sonic. Om du köpte programvaran från en återförsäljare och inte fick någon rabattblankett, då är återförsäljaren inte med i rabattprogrammet. Leveransen tar mellan 4-6 veckor. Om du har frågor om en rabatt, skicka ett e-postmeddelande till rebates@sonic.com.

Frågor om återbetalning

Roxio har en villkorslös 30-dagars pengarna tillbaka-garanti för produkter köpta direkt från Roxio via vår onlinebutik eller genom telefonsamtal med vår försäljningsavdelning.  Observera att inga fraktkostnader återbetalas. Om du har frågor om en återbetalning, skicka ett e-postmeddelande till refunds@sonic.com.

Teknisk support i Europa

Service och support är tillgänglig måndag till fredag, 8:30 till 17:30 GMT (stängt under helgerna)

Du når kundtjänst och försäljningsavdelningen genom att ringa +353 (0) 61 702059

Har du frågor om ditt onlineköp?

Onlineshop

Har du frågor om din beställning, betalningen eller leveransen?

Om du behöver hjälp efter inköpet, eller hjälp med nedladdning, kontakta teknisk support.

Webbplatsfeedback

Rapportera problem med filhämtning
Rapportera en skadad länk
Rapportera problem med registrering
Kommentera eller ge ett förslag om webbplatsen

Hjälp med nyhetsbrev från Roxio

Om du har problem med att lägga till, ta bort eller ändra en e-postadress, skicka oss då ett e-postmeddelande på http://selfserve.roxio.com

Affärsutveckling

Om du vill kontakta Roxio rörande ett eventuellt framtida samarbete eller annan fråga som rör affärsutveckling, kontakta oss gärna. Viktigt: Roxio Business Development Team besvarar inga frågor som är kopplade till teknisk support, kundtjänst, annonsering/kampanjer eller produktdistribution och/eller återförsäljning. Den typen av frågor skall ställas till lämpliga kontaktpersoner som återfinns på annan plats på denna sida.

OEM-förfrågningar

Om du är en OEM-tillverkare och vill kontakta Roxio OEM Sales, kontakta oss.

European Press Enquiries: 

europe_press@roxio.com